Fete şi băieţi, materia pe care o vedeţi aici este preluată, cu permisiune!, de pe portalul de ştiri non-stop HotNews.md.
Aşa că vedeţi cum preluaţi, dacă preluaţi, ceva materie de pe blog. Luaţi seama la © ! ;)

26 noiembrie 2010

Jucării pentru politicieni: lui Voronin – o jucărie de nisip; lui Ghimpu – un elicopter; lui Filat – o oglindă; lui Marian Lupu – o păpuşă; lui Untilă

Cinci din cei 39 de concurenţi electorali antrenaţi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie au primit cadouri simbolice din partea aripei tinere a Mişcării Acţiunea Europeană, transmite DECA-press.

Cadouri simbolice au fost oferite „prieteneşte, înaintea alegerilor” liderilor Partidului Liberal, Partidului Liberal Democrat din Moldova, Partidului Comuniştilor din Moldova, Partidului Democrat şi Mişcării Acţiunea Europeană.

Lui Vladimir Voronin, liderul comuniştilor, tinerii MAE i-au oferit o lopăţică şi forme pentru nisip, ca să se joace cu ele alături de nepoţi. Tinerii MAE spun că a venit timpul ca Voronin să iasă la pensie şi să se joace cu nepoţii.

Pentru liderul PL, Mihai Ghimpu, cadoul a constat într-un elicopter-jucărie, semn că „în timpul campaniei electorale s-a plimbat cu elicopterul, de unde a admirat vilele lui Voronin”.

Premiat pentru succesul de a fi împânzit Moldova cu panouri electorale a fost preşedintele PLDM, Vlad Filat. Premierul a primit în dar o oglindă, „care să îi fie de folos şi după campania electorală, când toate aceste panouri şi afişe vor fi date jos”, au explicat tinerii MAE.

La rândul său, preşedintelui Partidului Democrat, Marian Lupu, i-a fost pregătită în dar o păpuşă – „ca să o aşeze dânsul cum şi unde doreşte, aşa cum vor face cu PDM oamenii de afaceri care au pus mâna pe partid”.

Pentru activitatea desfăşurată împreună în timpul campaniei electorale, tinerii i-au pregătit liderului MAE, Veaceslav Untilă, un dar simbolic: o cască de lucru.

Aripa tânără a MAE spune că a decis că pe o astfel de notă optimistă să încheie campania electorală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...