Fete şi băieţi, materia pe care o vedeţi aici este preluată, cu permisiune!, de pe portalul de ştiri non-stop HotNews.md.
Aşa că vedeţi cum preluaţi, dacă preluaţi, ceva materie de pe blog. Luaţi seama la © ! ;)

22 noiembrie 2010

Da sau Nu, Plahotniuc?

După ce vineri s-a pus pe lista PD-ului lui Marian Lupu, omul de afaceri Vlad Plahotniuc, care zâmbeşte machiavelic, a consacrat, probabil, cu această ocazie un show la, zice-se, propriul post de televiziune, într-o emisiune sponsorizată de o bancă care, se spune, ar avea ceva în comun cu Vlad Plahotniuc.

Este vorba de talk-show-ul „Da sa Nu” de la „Prime” TV şi „Victoriabank”. Pentru cei care nu ştiu, „Da sa Nu” este un joc al „intuiţiei, norocului şi lăcomiei”, cum îi place să-i zică Dan Negru, moderatorul programului. Scopul final al participantului este să câştige prin negocieri sume cât mai mari de bani sau să ghicească serviete cu „bani mulţi". Suma maximă a câştigului este un sfert de milion de lei.

Nu, nu... Plahotniuc nu a fost în calitate de participant al show-ului, ci „antrenorul” a trei copii de la Orfelinatul „Preafericitul Iosif” din Chişinău (instituţie tutelată de una din organizaţiile caritabile ale lui Plahotniuc) – Olga, Vasilică şi Ionuţ.

Ei bine! Dumnezeu a pus mâna pe capul celor trei orfani, îndrumându-i să câştige suma de 55 de mii de lei. Se prea poate că şi Plahotniuc a pus mâna pe creştetul micuţilor bătuţi de soartă ca să se producă acest câştig important. Şi pentru ca emisiunea să aibă un final cu totul fericit, şi pentru copii, şi pentru Plahotniuc, cum era şi de aşteptat, omul de afaceri a suplimentat câştigul copiilor cu încă 200 de mii de lei. Frumos gest! Electoral gest! Bravo, domnule Plahotniuc! Aţi botezat efcient intrarea Dumneavoastră în lista democraţilor!

Duminică, omul de afaceri Vlad Plahotniuc a transmis personal ofrelinatului suma de bani promisă printr-un cec. Martor la respectiva ceremonie a fost chiar şi Mitropolitul Vladimir. Este de înţeles: nu în fiece zi oamenii de afaceri donează sume atât de importante. Fondurile donate de Vlad Plahotniuc vor fi folosite la schimbarea geamurilor Orfelinatului „Preafericitul Iosif” şi la construcţia bisericii de acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...