Fete şi băieţi, materia pe care o vedeţi aici este preluată, cu permisiune!, de pe portalul de ştiri non-stop HotNews.md.
Aşa că vedeţi cum preluaţi, dacă preluaţi, ceva materie de pe blog. Luaţi seama la © ! ;)

6 decembrie 2010

"Vini animalu’ ista şî strâgî cî Lupu-i pridatel’?!"

„Alcoolicul”, „epilepticul” şi, nu în cele din urmă, „trădătorul” Lupu Marian Ilici a intrat în istoria recentă a Republicii Moldova drept un politician ridicat în slăvi şi ponegrit de unii şi aceiaşi tovarăşi – comuniştii. Când Marian Ilici trudea în PCRM, era bun şi deştept. Când a părăsit PCRM pentru a trudi în AIE, stânga s-a mâniat pe Marian Ilici şi brusc l-a numit „doi metri de bâl-bâl-bâl”, „alcoolic”, „epileptic”, „trădător” şi aşa mai departe.

Iată, în filmuleţul de mai jos, pe lângă atâtea lucruri frumoase, veţi afla cine este de fapt Lupu Marian Ilici în opinia mai multor oameni din Bălţi. Veţi vedea cât de bun şi cât de rău este vechiul şi, iată, deja mereu actualul prieten al comuniştilor moldavi.

Ce face stânga, nu ştie dreapta; iar pe cine va păpa în cele din urmă Lupu, doar Narîşkin şi cei care l-au trimis în Moldova ştiu!

http://hotnews.md/articles/view.hot?id=7000


Referinţe:

Vezi AICI cum l-au întâmpinat comsomoliştii din Bălţi pe Marian Ilici Lupu

(video) Lupu: Nu există dorinţa de a lucra cu un asemenea om ca Voronin

Voronin despre Lupu: Este alcoolic!


Sursa video: Jurnalismultimedia

Notă: Filmul a fost realizat la Bălţi de un grup de jurnalişti care au participat, în perioada 15-19 noiembrie 2010, la un training în domeniul jurnalismului multimedia.

2 comentarii:

  1. Salut,
    Numele meu este Bogdan din România! Vreau sa imi fac prieteni!
    Putem fi prieteni?putem face scimb de link-uri??
    Adresa mea de blog este: www.bogdanstelistul.blogspot.com
    Vă mulţumesc!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...