Fete şi băieţi, materia pe care o vedeţi aici este preluată, cu permisiune!, de pe portalul de ştiri non-stop HotNews.md.
Aşa că vedeţi cum preluaţi, dacă preluaţi, ceva materie de pe blog. Luaţi seama la © ! ;)

10 decembrie 2010

Imagine incredibilă! Fantomele din cimitirul Doina, Chişinău

Imagini foto şi video cu fantome şi OZN-uri apar tot mai frecvent în mass-media, doar că nu prea mulţi sunt cei care iau în serios fenomenele paranormale. Aşa cum în zilele noastre aparatele foto/video sunt foarte accesibile, pe Internet apar tot mai multe materiale foto/video în care vedem ceea ce nu putem observa cu ochiul liber. Dacă o imagine realizată în China, de exemplu, se vede clar o fantomă sau un OZN poate trezi doar curiozitate sau scepticism, cum rămâne atunci cu imaginea pe care ne-a oferit-o cineva din Chişinău?

Poza are în jur de doi ani şi, potrivit proprietăţilor tehnice, e făcută cu un aparat Kodak. S-a întâmplat în timpul unui picnic, în apropierea Cimitirului Doina din Chişinău. Poza dă de gândit, mai ales că unul dintre participanţii la picnic, deşi cu scepticism, ne-a povestit personal că autorul pozei a descoperit întâmplător, după mai mult timp, cele două fantome.

Potrivit sursei noastre, mulţi dintre cei care au văzut poza au pus la îndoială veridicitatea acesteia, în timp ce autorul imaginii incredibile e convins că fantomele care apar printre copacii şi ramurile din planul secund al pozei ţin de domeniul realului.

Cine să aibă dreptate?

http://hotnews.md/articles/view.hot?id=7100


HotNews.md: Avem şi imaginea originală.

Un comentariu:

  1. Am fost fericit pentru că eu trăiesc în São Paulo, Brazilia şi cu toate numele care apeleaza la mine, inima mea echipa de fotbal este, de asemenea Sf. Paul, sperăm că veţi veni să se întâlnească cu mine, pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...